• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • МОЗ повідомляє про умови конкурсу для дитячих лікарень України
    Опубликовано: 2005-09-08 09:50:00
    Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про умови конкурсу, який проводить міжнародний благодійний фонд "Україна 3000" по програмі "Від лікарні - до лікарні" для дитячих лікарень України.
    Міністерство підтримує реалізацію зазначеної програми, яка спрямована на розвиток партнерства між українськими та закордонними дитячими лікарнями з метою впровадження сучасних організаційних і медичних технологій, наближення до світових стандартів рівня надання медичної допомоги дітям в Україні.
    Пропонуємо довести зазначену інформацію до колективів уск дитячих лікувально-профілактичних закладів для можливої участі у конкурсі. Звертаємо увагу, що останній день отримання заявок ддя участі у конкурсі 30.09.2005р.
    Бланк заявки та умови участі у конкурсі можна отримати також в обласних Управліннях охорони здоров'я.
    З інформацію про умови конкурсу можна ознайомитися на сайті Президента України (www.president.gov.ua) у рубриці "Дружина Президента".
    Инф. moz.gov.ua


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.