• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Киеве появится специальный парк для влюбленных
    Опубликовано: 2013-06-17 02:57:04

    У Києві планують реконструювати Новонаводницький парк і створити там Парк кохання. Відповідне рішення вже узгоджено КО Київзеленбуд і перебуває на розгляді у голови КМДА Олександра Попова, повідомили у Всеукраїнській громадській організації Сила країни, яка виступила ініціатором реконструкції парку.

    "Це повністю соціальний проект. За власні кошти та кошти інвесторів ми плануємо реконструювати Новонаводницький парк біля пам'ятника Кию, Щеку і Хориву і створити там Парк кохання. У цьому місці часто проходять весілля, хоча територія міститься у занедбаному стані. Оновлений парк повинен стати символом любові Києва", - сказав голова ВГО Сила країни Сергій Кравченко.

    Планується, що в оновленому парку з'являться стилізовані арки і лавки, які будуть містити символи кохання. Також планується надавати можливість охочим молодятам увічнити свої почуття на плитах, якими будуть викладені доріжки в парку.

    Отримані від цього кошти будуть перераховуватися Інституту отоларингології ім. Коломійченка АМН України і лікарні Охматдит на закупівлю обладнання для ранньої діагностики проблем зі слухом у дітей.

    Нагадаємо, 7 травня в Києві встановили пам'ятник Історія Кохання. Він присвячений італійцеві Луїджі і українці Мокрині, яких познайомила і розлучила війна.

     

    http://vidgolos.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.