• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Киеве на Днепре может прорвать все, что угодно
    Опубликовано: 2013-04-03 06:03:51

    Олександр Попов особисто інспектував Бортницьку станцію аерації щодо безпеки і надійності.

    Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов під час інспекції Бортницької станції аерації після телефонного дзвінка перервав спілкування з пресою і терміново виїхав у невідомому напрямку. Журналісти пов’язують від’їзд Попова із серйозною НП.

    Перед самим підходом Попова до преси йому зателефонували. Під час спілкування зі співрозмовником голова КМДА кілька разів запитав: “Водолази працюють?” і “Чи є загроза прориву?”. Як зрозуміли присутні, йшлося про якусь подію в акваторії Дніпра.

    Після розмови Олександр Попов попросив вибачення у журналістів за те, що не може продовжити спілкування, і швидко поїхав.

    У КМДА не коментують ситуацію. Прес-секретар Олександра Попова у телефонній розмові зазначила, що голова адміністрації “виїхав на місце обстеження підводних дюкерів на Дніпрі, яке проводиться в рамках робіт щодо запобігання загрози повені і ліквідації її наслідків”.

     

    Як повідомлялося, у Києві працює штаб із запобігання загрозі повені і ліквідації її наслідків. У рамках робіт із запобігання загрозі повені служби міста проводять обстеження та очистку зливостоків, систем зливових стоків і каналізації.

    Попов заявив, що Київ пройшов пік танення снігу, і зливово-каналізаційна система впоралася із прийомом стоків.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.