• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Все идет к тому, что в Киеве продлят школьные каникулы еще на несколько дней
    Опубликовано: 2013-04-02 01:18:46

    За словами медиків, основна причина різкого підвищення захворюваності – перепади температури на вулиці і весняне зниження імунітету

    Незважаючи на подовжені канікули для учнів молодших класів (до 4 квітня), діти в Києві масово хворіють на грип. За останній тиждень заразилися понад 16 тисяч малюків, говорять в СЕС.

    За словами медиків, основна причина різкого підвищення захворюваності – перепади температури на вулиці і весняне зниження імунітету. «До такого повороту подій ми були готові. Мами невчасно зробили щеплення дітям. Вірус передається повітряно-крапельним шляхом, і закритися вдома від нього неможливо. Приймайте вітаміни – це полегшить перебіг хвороби», – радить педіатр однієї зі столичних клінік Ганна Горбань, яку цитує «Сегодня».

    Лікарі кажуть, що дітям також допоможе збалансоване харчування, помірне фізичне навантаження, хороший сон і відпочинок. Крім того, потрібно стежити, щоб дитина не тільки не перемерзала, але і не дуже пітніла. «Найкраще переодягати малюка два рази в день», – кажуть лікарі.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.