• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Как в киевском транспорте будут ловить "зайцев" и считать льготников
    Опубликовано: 2013-03-28 23:55:46

    В кожному виді транспорту буде стояти бортовий комп`ютер, який дозволить керівництву «Київпастрансу» оперативно реагувати на зміни, що відбуваються в пасажиропотоці

    У нинішньому році громадський транспорт столиці буде переведений на електронні компостери. Про це заявив начальник «Київпастрансу» Микола Ламбуцький.

    За його словами, всі трамваї, тролейбуси та автобуси в столиці будуть обладнані новою системою оплати проїзду.

    «Там є спеціальні зчитувачі безконтактних карток, які дозволять прийняти соціальну картку киянина. Для нас це дуже важливо, оскільки ми знатимемо, скільки пасажирів пільгової категорії ми перевезли. Для нас сьогодні це найбільша проблема. Друге – ця система передбачає використання електронного компостера. Електронний компостер – це черговий крок у поліпшенні якості обслуговування і економічних показників нашого підприємства. Тому що будуть ліквідовані всі зловживання з боку пасажирів, які захочуть проїхати безкоштовно», – заявив Ламбуцький.

    Чиновник також додав, що це буде сучасна система оплати проїзду: в кожному виді транспорту буде стояти бортовий комп`ютер, який дозволить керівництву «Київпастрансу» оперативно реагувати на зміни, що відбуваються в пасажиропотоці.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.