• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Киевлянам пенсии будут выплачивать дольше
    Опубликовано: 2013-03-15 08:27:23

    Статистика свідчить, що у всьому світі люди помирають в основному від серцево-судинних захворювань – інфарктів, інсультів та інших хвороб. Україна не є винятком

    За останній рік середня тривалість життя киян збільшилася на 2,7 роки – до 74 років. Збільшилася і народжуваність: за минулий рік на світ з`явилося на 6 тисяч дітей більше.

    «Безумовно, це позитивний момент. Та й середня тривалість життя киян на 3,5 роки більше, ніж по Україні в цілому. Показники по народжуваності ростуть. Зменшується і рівень дитячої смертності. Цьому можна тільки порадіти. Адже малюки – це наше майбутнє», – зазначив директор Департаменту охорони здоров`я КМДА Віталій Мохорєв.

    Такий позитивний момент чиновники пов`язують з підвищенням якості медичних послуг і появою нових ліків.

    «Статистика свідчить, що у всьому світі люди помирають в основному від серцево-судинних захворювань – інфарктів, інсультів та інших хвороб. Україна не є винятком. Але за минулий рік показники по смертності в столиці від таких захворювань значно скоротилися. Цього вдалося домогтися за рахунок появи нових препаратів, технологій лікування та поліпшення якості медичних послуг. «Швидкі» стали швидше доїжджати на виклик, і лікарям вдається врятувати значно більшу кількість людей», – розповіла перший заступник Департаменту охорони здоров`я КМДА Валентина Залеська.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.