• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чем сейчас занимается самый эксцентричный мэр Киева
    Опубликовано: 2013-03-14 02:33:02

    Користувачі соцмережі вже встигли прореагувати на оновлення Черновецького та порівнюють його з письменником Ернестом Хемінгуеєм

    Екс-мер Києва, 61-річний Леонід Черновецький, завітав на запис передачі “В гостях у Дмитрия Гордона” у новому іміджі.

    З фото, які виклав на свою сторінку у Facebook телеведучий Дмитро Гордон, видно, що  Леонід Михайлович змінив зачіску та відростив борідку.

     

    Користувачі соцмережі вже встигли прореагувати на оновлення Черновецького та порівнюють його з письменником Ернестом Хемінгуеєм.
    Нагадаємо, 12 липня депутати Київради прийняли до відома факт дострокового припинення повноважень мера Києва Леоніда Черновецького на підставі його особистої заяви. За відставку Черновецького проголосували 100 з 112 депутатів. Тоді ж секретар Київради Галина Герега повідомила, що має намір днями подати прохання до Верховної Ради про призначення дати виборів нового міського голови. Згідно з рішенням Київради, секретар Київради Галина Герега тимчасово виконує повноваження міського голови.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.