• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Бездомные животные Киева снова оказались "в пролете"
    Опубликовано: 2013-03-13 02:02:42

    На розрахункові рахунки вказаних підприємств з міського бюджету було перераховано понад 60 тисяч гривень, однак ці приватні підприємства ремонтних робіт не виконували

    Директор КП “Притулок для тварин” привласнила 60 тисяч гривень, виділених з бюджету на утримання тварин. Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 КК (Привласнення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем).

    З’ясувалося, що директор КП “Притулок для тварин” у 2011 року уклала з приватними підприємствами два договори на проведення ремонтних робіт у приміщеннях притулку.

    На розрахункові рахунки вказаних підприємств з міського бюджету було перераховано понад 60 тисяч гривень, однак ці приватні підприємства ремонтних робіт не виконували.

    “Кошти, перераховані приватним підприємствам на ремонт будівель, були зняті підприємцями з банківських рахунків та за винагороду передані директору притулку”, йдеться в повідомленні прокуратури.


    Досудове слідство триває.

    Як відомо, з січня 2009 року директором притулку було призначено Ольгу Дроздову, після того, як у притулок, за керівництва Тараса Смурного, витратив не за призначенням близько 400 тисяч гривень.

    Наприкінці травня 2011 року Київська міськдержадміністрація ініціювала звільнення керівників КП “Центр ідентифікації тварин” (Світлана Берзіна) і”Притулок для тварин” (Ольга Дроздова).

    З 2 березня 2012 року притулок очолює Володимир Суворов.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.