• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Киеве резко похолодает
    Опубликовано: 2013-03-12 07:32:45

    Розпочатися весна може і різко, але тривалого і швидкого наростання тепла очікувати не варто. Тобто за всіма прогнозами ми не можемо говорити про стрімкий прихід весни в Україну

    За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, суттєвого підвищення температури повітря і приходу весни у Київ та Україну протягом 11-18 березня не очікується. Про це в понеділок, 11 березня, повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

    За його словами, у Києві до 15 березня погода не зміниться, час від часу йтиме невеликий мокрий сніг. Температура вночі -2…-5 градусів та близько 0 градусів вдень. Уже на наступний день опади і вітер посиляться. 16-18 березня температура коливатиметься в межах -8…-10 градусів вночі та -3…-5 градусів вдень.

    «Розпочатися весна може і різко, але тривалого і швидкого наростання тепла очікувати не варто. Тобто за всіма прогнозами ми не можемо говорити про стрімкий прихід весни в Україну. Найскладніший період – це 15 та ніч проти 16 березня, коли через Україну переміщуватиметься активний циклонічний вихор.  Водночас наші прогнози демонструють абсолютно нормальний розвиток атмосферних процесів як для першої половини березня. Температурний режим навіть вищий за норму», – зазначив директор Гідрометцентру.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.