• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Микола Поліщук цікавився станом медичного обслуговування у Криму
    Опубликовано: 2005-08-04 15:28:00

    Міністр охорони здоров’я Микола Поліщук відвідав Алуштинський пляж, після чого зазначив, що місцеві органи міста практично “прихватизували” пляж і зробили доступ до моря тільки платним – 3 гривні з людини.

    Міністр вказав санітарним службам м.Алушти і АР Крим на необхідність посилення роботи з  торговими підприємцями, на стихійних ринках, а також з комунальними службами з метою покращення санітарно-епідемічної роботи, забезпечення епідбезпеки жителів Криму і відпочиваючих.

    Під час зустрічі з керівництвом центральної районної лікарні м.Алушти Микола Поліщук відзначив позитивні тенденції в реорганізаціїї медичної мережі – внаслідок скорочення ЦРЛ на 15 ліжок ніхто з медперсоналу не постраждав. Міністр підкреслив необхідність спрямування роботи медиків на профілактику захворювань, особливо у напружений літній період.

    Микола Поліщук відвідав Кримський медуніверситет, де побував на зборах студентів, котрі цього року поступили навчатися фаху лікаря. Тому, що в 2005 р. зріс конкурс і не було заявлено жодного випадку корупції, як зазначив Микола Поліщук, сприяла прозора політика у період вступної кампанії. Міністр подякував працівникам університету, новоприйнятим студентам та їх батькам за наполегливість у поліпшенню роботи університету та побажав студентам успіхів в набутті найпрестижнішої, хоча поки-що малооплачуваної, професії медика. Тепла розмова нейрохірурга, члена-кореспондента АМН України Миколи Поліщука була з розумінням зустрінута присутніми.

    Протягом місяця буде розроблено генеральний план санаторно-курортного розвитку Криму. До 15 жовтня на колегіях МОЗ планується затвердити реєстр проектів, що будуть представлені за конкурсом, а до 15 листопада – пропозиції по їх наповненню.

    Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.