• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • UMC знову зацікавився медициною
    Опубликовано: 2005-05-18 12:11:54
    Компанія UMC та Фонд Допомоги Дітям Чорнобиля (ФДДЧ) оголосили про початок річної всеукраїнської благодійної програми “Здорове материнство”.

    Всеукраїнська програма “Здорове материнство” - програма цільової допомоги пологовим будинкам та відділенням, яка супроводжується освітніми проектами для професіоналів-медиків та для майбутніх матерів. Програма сприятиме фінансуванню неонатології, реанімації та кардіохірургії новонароджених і працюватиме у трьох напрямках: придбання та постачання медичного обладнання; освітні програми для лікарів; освітні програми для породіть та молодих матерів. На сьогоднішній прес-конференції в Києві було урочисто підписано декларацію про співпрацю. З боку UMC свій підпис поставив Ерік Франке, генеральний директор UMC, а з боку ФДДЧ, Президент та засновник Фонду, д-р Зенон Матківський. Відзначимо, що це не перший проект UMC в галузі медицини. UMC разом з компанією Nokia та Українською дитячою спеціалізованою лікарнею “Охматдит” розпочали регіональний етап спільного проекту “Мобільний консиліум лікарів”. Спеціалісти шести обласних дитячих лікарень долучилися до цього проекту, в рамках якого вони отримали телефони з підтримкою MMS, що дозволяє їм фотографувати тяжкі травми дитини та надсилати в режимі мультимедійного повідомлення інформацію про стан хворого своїм колегам в будь-який час доби. В рамках цього проекту близько 300 дітей отримали допомогу.

    Довідка Фонд Допомоги Дітям Чорнобиля було засновано в 1989 році у США. Співпрацює з 19 медичними закладами на території всієї України. Програми спрямовані на підтримку відділень реанімації новонароджених, дитячої кардіохірургії, гематологічних відділень, зниження рівня передачі інфекції ВІЛ/СНІД від матері до дитини та запобігання вродженим вадам розвитку. Фонд також підтримує кілька дитячих будинків для дітей з важкими фізичними вадами розвитку.

    ЗАТ “Український Мобільний Зв'язок”, станом на 30 квітня 2005 р. обслуговує понад 8 мільйонів 325 тисяч абонентів. Мережа компанії охоплює понад 85% території України, на якій мешкає 92% населення. UMC - 100%-на дочірня компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми". ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) є найбільшим оператором мобільного зв'язку в Росії, Центральній та Східній Європі за кількістю абонентів. Разом із дочірніми компаніями, МТС обслуговує понад 38,7 мільйонів абонентів. МТС і дочірні компанії надають послуги мобільного зв'язку стандарту GSM у 87 регіонах Росії, а також у Білорусі й Україні. На цій території мешкають приблизно 225,8 млн. чоловік.
    NewsElcomart

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.