• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Німецькі моряки передали медичне обладнання для Центрального військово-морського госпіталю ВМС України
    Опубликовано: 2005-05-06 11:05:42
    У Севастополі, в рамках заходу в український порт з дружнім візитом загону кораблів Військово-Морських Сил Федеративної Республіки Німеччина, відбулася урочиста церемонія передачі німецькою стороною медичного обладнання для Центрального військово-морського госпіталю ВМС України.

    Німецькі військові моряки передали представникам української військової делегації, яку очолював заступник командувача Військово-Морських Сил України контр-адмірал Ілля Чалий, медичне обладнання на суму близько 130 тисяч гривень.

    - Ми упевнені, що людське життя найважливіше за все на світі, і заради здоров'я людей передаємо це медичне обладнання українським військовим морякам, – відзначив під час урочистостей Надзвичайний та Повноважний посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні пан Дітмар Штюдеманн.

    У свою чергу начальник медичної служби Військово-Морських Сил України полковник медичної служби Іван Дідух зазначив, що передане німецькою стороною обладнання дозволить підняти рівень медичного обслуговування насамперед ветеранів Великої Вітчизняної війни.

    - Лише у минулому році у Центральному військово-морському госпіталі ВМС України пройшли курс лікування майже 7.000 ветеранів війни та військової служби, а за перший квартал цього року – 430 військових пенсіонерів та 83 ветерана Великої Вітчизняної війни.

    Крім медичного обладнання, німецькі військові моряки передали українцям гуманітарну допомогу для одного з севастопольських дитячих будинків.

    Перебуваючи у Севастополі напередодні 60-річчя Великої Перемоги молоде покоління німецьких військових моряків урочисто віддало військові почесті загиблим у Великій Вітчизняній війні біля Меморіалу радянським воїнам на Сапун-горі і на німецькому військовому цвинтарі поблизу села Гончарне.

    Завтра, 6 травня, кораблі ВМС Німеччини будуть відкриті для відвідин мешканцями та гостями Севастополя, а в суботу, 7 травня, загін німецьких кораблів залишить Україну.

    Инф. Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.