• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Аеропорт Тернополя продано австрійському підприємству
    Опубликовано: 2006-01-27 14:22:00

    Сьогодні відбувся аукціон з продажу цілісного майнового комплексу Тернопільського обласного комунального підприємства “Фірма “Тернопільавіаавтотранс”. Об’єкт було продано за 32 мільйони гривень. Покупець – австрійське підприємство.

    Цю небуденну для Тернопілля подію прокоментував голова облдержадміністрації Іван Михайлович Стойко: “Продаж аеропорту, засвідчує, що Тернопільщина має чітке бачення шляхів виходу з когорти інвестиційних аутсайдерів. Нам вдалось, продавши цей важливий об’єкт, зберегти “повітряні ворота” області, залучити додаткові немалі кошти і, що дуже важливо, подолати перепони пов’язані з процедурою продажу аеропорту, яких, як виявилось, було чимало. Мушу відзначити, що виключно завдяки вольовому рішенню облдержадміністрації нам вдалось таки довести до кінця започатковану справу та провести якісний аукціон. Думаю, що це важлива перемога”.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.