• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закону "Про Державний бюджет України на 2006 рік"
    Опубликовано: 2006-02-23 11:04:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік" (щодо виділення коштів від приватизації ВАТ "Криворізький металургійний комбінат "Криворіжсталь" на заходи, пов\'язані з поліпшенням екології та соціально-економічний розвиток міста Кривий Ріг та прилеглих до нього населених пунктів Дніпропетровської області)

    Законом пропонується доповнити Закон "Про Державний бюджет України на 2006 рік" статтею 124, яка встановлює, що додаткові надходження до бюджету від повторної приватизації ВАТ "Криворізький гірничо-металургійний комбінат "Криворіжсталь" спрямовуються на врегулювання проблем Криворізького регіону.

    При цьому, запропоновано у додатках до проекту закону на ці цілі збільшити надходження від приватизації державного майна на 199400 тис грн. і спрямувати на субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, пов´язані з поліпшенням екології та соціально-економічний розвиток міста Кривий Ріг та прилеглих до нього населених пунктів Дніпропетровської області: міському бюджету міста Кривій Ріг 139580 тис. грн. та обласному бюджету Дніпропетровської області 59820 тис. грн.

    Прийняття даного законопроекту дасть можливість створити відповідні умови для врегулювання екологічних та соціально-економічних проблем Криворізького регіону.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.