• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Поляков знайшов дисбаланс у пенсійному забезпеченні військовослужбовців
    Опубликовано: 2006-02-23 12:31:00

    “Нам залишається покладатись на свідомість відповідальних працівників Уряду та Парламенту. Нам не вдалося довести свою правоту ні урядовцям, ні народним депутатам, хоча з цього приводу були доволі жорсткі дискусії”. Так прокоментував в сьогоднішньому інтерв’ю газеті “Народна армія” перший заступник Міністра оборони України Леонід Поляков положення 40-ї статті Держбюджету на 2006 рік, яка фактично започаткувала черговий дисбаланс у пенсійному забезпеченні військовослужбовців Збройних Сил України.

    “Проте нам вдалося збільшити фінансування Збройних Сил до максимальної на даний час “стелі” - майже 9 мільярдів гривень. Щоправда, фінансування окремих статей видатків Міноборони залишається на межі так званих певних умовностей, тому ми маємо обмежені можливості щодо закупівлі військової техніки та озброєння, - продовжив Леонід Поляков. - Зрештою, загальні обсяги фінансування визначені. Головне, що уряд і Верховна Рада погодились, що Збройним Силам необхідні саме такі видатки”.

    Говорячи про перспективи отримання 2 мільярдів гривень, що призначені за спеціальним фондом, перший заступник Міністра оборони України зазначив, що керівництво військового відомства намагається отримати гарантії виділення державних кредитів на цю суму.

    “Звичайно, найкращий варіант, щоб ці кошти були “прописані” в головному фінансовому документі країни, адже пріоритети розвитку держави віддзеркалюються в Держбюджеті. За обсягами вони, в певній мірі, нас влаштовують, а щодо гарантій, то ми хотіли б більшого”, - зазначив Леонід Поляков.

    Він також наголосив, що керівництво Міноборони буде й надалі робити все залежне для виконання державою соціальних зобов’язань перед військовослужбовцями. Йдеться і про страхування, і про забезпечення житлом, і про інші соціальні питання.

    “У рамках процедур внесення змін до Державного бюджету ми наполегливо працюємо, - наголосив перший заступник Міністра оборони України”.

    Леонід Поляков також повідомив, що ведеться робота в питаннях ліквідації диспропорцій у фінансовому забезпеченні військовослужбовців, які служать у різних силових структурах та відомствах.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.