• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закон України "Про тимчасову заборону приватизації пам'яток культурної спадщини"
    Опубликовано: 2006-02-23 14:36:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до статті 1 Закону України "Про тимчасову заборону приватизації пам\'яток культурної спадщини" (щодо об\'єктів житлового фонду) (Інформаційне управління)

    Законом пропонується вищезазначену заборону не поширювати на одноквартирні жилі будинки і квартири, кімнати у квартирах та нежилі приміщення у багатоквартирних жилих будинках, які є пам´ятками культурної спадщини і можуть бути приватизовані згідно з чинним законодавством.

    Майбутній власних вищезазначеної нерухомості повинен укласти з відповідним органом охорони культурної спадщини попередній договір про укладення в майбутньому охоронного договору на пам´ятку. Такий попередній договір повинен містити суттєві умови охоронного договору, в тому числі щодо цільового використання пам´ятки, робіт, які майбутній власник зобов´язується провести на пам´ятці з метою утримання її в належному стані.

    Особа, яка набула право власності на такі об´єкти в результаті приватизації зобов´язана забезпечити охорону пам´ятки культурної спадщини в порядку встановленим законом та охоронним договором.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.