• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закон України "Про ціни і ціноутворення"
    Опубликовано: 2006-02-23 14:38:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до статті 9 Закону України "Про ціни і ціноутворення" (щодо компенсації витрат доходів підприємств житлово-комунального господарства) (Інформаційне управління)

    Пропонується встановити, що органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, які своїм рішенням встановлюють ціни (тарифи) на житлово-комунальні послуги в розмірі, нижчому від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання), зобов´язані відшкодовувати суб´єкту господарювання різницю між затвердженим розміром тарифу та розміром економічно обґрунтованих витрат на виробництво (надання) зазначених послуг за рахунок коштів відповідних бюджетів.

    Кошти, що виділятимуться з бюджетів на відшкодування різниці в тарифах, спрямовуватимуться на довгострокові заходи, направлені на доведення рівня втрат в мережах до нормативних.

    Це, вважають народні депутати, дозволить посилити відповідальність органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування за прийняття рішення щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.