• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Луценко зустрівся з надзвичайними та повноважними послами
    Опубликовано: 2006-02-23 14:48:00

    В МВС України відбулася низка зустрічей Міністра внутрішніх справ Луценка Ю.В. з Надзвичайними та Повноважними Послами кількох країн. Зокрема, керівник правоохоронного відомства нашої держави зустрівся з представником Великої Британії в Україні паном Робертом Брінклі. Сторони обговорили питання запланованого на початок березня цього року робочого візиту делегації МВС України до Великобританії. Його метою будуть обговорення стану та перспектив розвитку двостороннього співробітництва у боротьбі з організованою злочинністю, незаконним обігом наркотиків, нелегальною міграцією, відмиванням грошей та торгівлею людьми. Водночас сторони визначать пріоритетні напрямки подальшої співпраці, обміном досвіду реформування правоохоронних органів у напрямку демократизації та створення дієвого громадського контролю. Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні пан Роберт Брінклі висловив запевнення у подальшому розвитку співробітництва між органами внутрішніх справ України та поліцією Великої Британії

    Також Міністр внутрішніх справ України Луценко Ю.В. зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні паном Ердоганом Іштджаном, який 31 січня цього року вручив вірчі грамоти Президентові України. Юрій Луценко передав запрошення відвідати Україну з офіційним візитом Міністрові внутрішніх справ Турецької Республіки. Планується підписання Протоколу про співробітництво між обома міністерствами у боротьбі зі злочинністю на 2006-2007р.р. в рамках положень Угоди про співробітництво між Урядом України та Урядом Турецької Республіки у боротьбі зі злочинністю від 15.04.1994р. У зв\'язку з цим Луценко Ю.В. запропонував створити робочу групу у складі українських та турецьких експертів щодо здійснення організаційних заходів підготовки візиту, а також відпрацювання та узгодження проекту Протоколу.

    Ще одна зустріч Міністра внутрішніх справ України Луценка Ю.В. відбулася з Надзвичайним і Повноважним Послом Індії в Україні паном Дебабрат Саха. Мета візиту - особисте знайомство з Міністром внутрішніх справ України, оскільки пан Посол вручив вірчі грамоти Президенту України 4 жовтня 2005 року. Під час цієї зустрічі пан Посол висловив запевнення в подальшому сприянню розвитку співробітництва між органами внутрішніх справ України та Індії.

    ДЗГ МВС України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.