• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закон "Про захист економічної конкуренції"
    Опубликовано: 2006-02-23 14:55:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до Закону України "Про захист економічної конкуренції" (щодо порядку проведення експертного дослідження)

    Зміни спрямовані на вдосконалення порядку проведення експертизи при розгляді справ Антимонопольним комітетом України та на наближення його до порядку проведення експертизи у цивільному процесі. Зокрема, пропонується наділити осіб, які беруть участь у справі, правом надавати пропозиції щодо питань, які виносяться на експертизу, закріпити за органами АМКУ при призначенні експертизи обов´язкове врахування пропозицій сторін та інших осіб, які беруть участь у справі щодо формулювання питань. Доповнено перелік прав експерта правом вказувати у висновку на обставини, які мають значення для справи, але щодо яких йому не були задані питання.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.