• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Станіслав Сташевський знаходиться в Криму з робочою поїздкою
    Опубликовано: 2006-02-23 15:14:00

    Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський здійснює робочу поїздку до міста Щелкіно Ленінського р-ну та міста Керч Автономної Республіки Крим.

    В ході поїздки розглядається ситуація, що склалася в місті Щелкіно, де в наслідок погіршення погодних умов відбулось розмороження водогону та припинено тепло та водопостачання частини міста.

    Станом на 21 лютого до тепломережі підключено 48 будинків з 84. Теплопостачання об’єктів соціальної сфери відновлено повністю.

    До ліквідації наслідків залучено підрозділи МНС, бригади комунальних служб і підприємств міста.

    Також планується відвідати м. Керч та розглянути на місті проблеми з водопостачанням міста, де спостерігається погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації через незадовільний стан магістрального водогону. Зношеність загаданого об’єкту становить 80%.

    За результатами поїздки в м. Сімферополі планується проведення робочої наради щодо розгляду питань пов’язаних з вирішенням вищезазначених проблем. Нарада відбудеться за участю керівників МНС, Мінфіну та Мін буду.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.