• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литвин у четвер перебуває з робочою поїздкою у Київській області (м. Біла Церква)
    Опубликовано: 2006-02-23 17:03:00

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у четвер перебуває з робочою поїздкою у Київській області (м. Біла Церква).

    Під час зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування В.Литвин відповів на запитання, що торкались політико-економічної ситуації в країні.

    Голова Верховної Ради України висловився «за стабільність у державі, але за революцію в освіті, охороні здоров´я для того, щоб ми жили краще».

    Голова Верховної Ради України висловився за перегляд бюджету на поточний рік, зазначивши, що країні потрібні фінансова стабільність та контрольованість економічних процесів.

    В.Литвин повідомив, що 14 березня парламент заслухає звіт уряду про стан виконання бюджету за 2005 рік та про вплив економічної ситуації на виконання бюджету у поточному році.

    В.Литвин вважає, що суспільству необхідно «звернутися до політики НЕП наведення елементарного порядку», насамперед у державній власності. На його думку, об´єкти державної власності потрібно передати місцевим органам влади. Він також висловився за упорядкування податкової системи, зокрема, спрощення оподаткування.

    Торкаючись адміністративно-територіальної реформи, В.Литвин зазначив, що її мають розробляти та запроваджувати фахівці, і, за його словами, реформа має здійснюватися «надзвичайно оперативно». В.Литвин наголосив, що в країні повинен вестися аналіз загальнодержавних програм, контроль та моніторинг за їх виконанням, і з урахуванням цього має бути вибудувана «струнка, зрозуміла модель управління державою».

    Торкаючись кадрової політики, Голова Верховної Ради України зазначив, що головне не «політичне забарвлення», а професійні якості та відносини в колективі.

    Під час зустрічі з ветеранами області з нагоди Дня захисника Вітчизни В.Литвин привітав їх з Днем захисника Вітчизни, вручив ветеранам цінні подарунки і назвав їх «моральною опорою і підтримкою нашої держави».

    Відповідаючи на запитання журналістів щодо інциденту, який стався у парламенті зранку, В.Литвин зазначив, що це була спроба декількох людей привернути увагу до своєї політичної партії. «Вони звернулися не за адресою, - сказав Голова Верховної Ради України. - Цей вчинок є свідченням недостатнього рівня елементарної культури. Я списую це на передвиборчі баталії і спробу продемонструвати свою позицію».

    Він запевнив, що в країні не буде сховищ для відпрацьованого ядерного палива.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.