• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Комп'ютерна мережа МНС в надійних руках
    Опубликовано: 2006-04-04 12:05:00

    Центр інформаційних технологій та технічних послуг Всеукраїнського науково-дослідного інституту цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи відмітив свій 5-річний ювілей.

    За дорученням міністра МНС Віктора Балоги віртуальних фахівців вітав Заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Медвідь.

    За високопрофесійне виконання службових обов’язків співробітники центру були відзначені почесними відзнаками, грамотами та подяками МНС України.

    “Ці відзнаки є справжнім визнанням вашої високої професійності та компетентності”, - зазначив пан Медвідь.

    “Більш того, в роботі нашого відомства, коли кожна секунда для прийняття рішення на рахунку, “не боєздатність” корпоративної комп’ютерної мережі може мати гіркі, якщо не фатальні наслідки. Ваш внесок в безперебійну роботу Міністерства є внеском в систему порятунку національного масштабу”, – наголосив він.

    Кваліфікована робота Центру дала змогу поступово відмовитися від послуг сторонніх комерційних структур і виконувати фактично весь обсяг робіт силами своїх фахівців, що, в свою чергу, дозволило скоротити видатки на утримання та експлуатацію інформаційно-технологічних систем Міністерства, централізувати всі питання пов‘язані із супроводом та експлуатаційним забезпеченням функціонування структурних підрозділів відомства та забезпечило стабільну роботу комп’ютерної мережі МНС.

    Центром здійснено великий обсяг робіт з проведення тендерних процедур і укладання угод з постачальниками витратних матеріалів. Протягом 5 років Центр забезпечує виконання усього комплексу робіт на допомогу бездоганного функціонування інформаційно-технологічних систем Міністерства.

    “Наразі Центр являє собою колектив високопрофесійних фахівців - справжніх фанатів своєї справи, які бездоганно виконують роботи з інформаційного та технічного забезпечення функціонування інформаційно-технологічних систем Міністерства. Наші спеціалісти у повному обсязі освоїли специфіку роботи Міністерства, набули додаткових специфічних знань архітектури, адміністрування та обслуговування корпоративної комп’ютерної мережі. Також була розроблена методика та впровадження в практику проведення профілактичних заходів щодо запобігання виходів з ладу комп’ютерної, копіювально-множинної техніки та активного обладнання корпоративної мережі Міністерства. Центром було ініційоване створення підмінного фонду з окремих пристроїв для забезпечення сталого безперебійного функціонування комп’ютерів МНС”, – розповів про досягнення підрозділу начальник Центру Микола Тищенко.

    За весь період роботи Центру не виникло жодної проблеми чи зупинки в роботі корпоративної мережі МНС, простоїв та збоїв у роботі комп’ютерної техніки, витоку конфіденційної інформації, вірусних вражень комп’ютерів, втрати інформації тощо.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.