• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд підвищив оклад працівникам національних закладів культури
    Опубликовано: 2006-04-04 12:44:00

    Кабінет Міністрів України своєю постановою від 3 квітня запровадив з 1 січня 2006 року нові додаткові коефіцієнти підвищення посадових окладів працівникам національних закладів культури.

    Так, для керівників закладів та їх заступників, артистичного і художнього персоналу запроваджено додатковий коефіцієнт від 2,2 до 4, для керівників структурних підрозділів, професіоналів, фахівців, висококваліфікованих робітників, які забезпечують та безпосередньо виконують творчі, музейні, науково-дослідні, науково-освітні функції, а також функції з охорони культурної спадщини – від 2 до 3,7.

    Для працівників Національного академічного театру опери та балету імені Т.Г. Шевченка, зокрема, для керівника театру, його заступників, артистичного і художнього персоналу – від 2,9 до 5,9, для керівників структурних підрозділів, професіоналів, фахівців, висококваліфікованих робітників, які забезпечують та безпосередньо виконують творчі функції – від 2,5 до 5,7.

    Дія постанови поширюється на працівників 18 закладів культури. До переліку цих закладів належать: Національний академічний театр опери і балету імені Т. Г. Шевченка, Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка, Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки, Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, Національна філармонія, Національний заслужений академічний симфонічний оркестр, Національний одеський філармонійний оркестр, Національний заслужений академічний український народний хор імені Г. Г. Вірьовки, Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського, Національна заслужена академічна капела ”Думка”, Національна заслужена капела бандуристів імені Г.І. Майбороди, Національний оркестр народних інструментів, Національний будинок органної та камерної музики, Національний ансамбль солістів ”Київська камерата”, Національний цирк, Національний заповідник ”Софія Київська”, Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Львівський національний академічний театр опери і балету імені Соломії Крушельницької.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.