• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Особисті прийоми громадян у Раді відвідали мешканці всіх регіонів України
    Опубликовано: 2006-04-04 15:01:00

    Протягом дев‘ятої сесії Верховної Ради України четвертого скликання у приймальні Верховної Ради України було проведено, як і планувалося, 38 особистих прийомів громадян. Вони відбулися в сесійний період відповідно до Графіку особистого прийому громадян головами парламентських комітетів, керівниками депутатських фракцій і груп, який затверджується Розпорядженням Голови Верховної Ради України на кожну сесію.

    Найчастіше відвідувачі зверталися з проблем забезпечення законності та охорони правопорядку (39,1% від загальної кількості порушених питань), соціального захисту та пенсійного забезпечення населення (19,6%), житлового, комунального та шляхового господарства (18,1%). Громадяни зверталися також з питань реформування економіки, сільського господарства, державного будівництва, діяльності місцевих рад та державних адміністрацій.

    Переважна більшість письмових звернень громадян, отриманих під час особистих прийомів, розглядається і опрацьовується у парламентських комітетах та депутатських фракціях і групах.

    Особистий прийом громадян головами парламентських комітетів, керівниками депутатських фракцій і груп проводиться у приймальні Верховної Ради України за адресою: м.Київ, вул. Банкова, 6-8. Телефон для довідок 255-42-46.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.