• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НАТО бачить в Україні потенційного партнера
    Опубликовано: 2005-09-28 16:15:00
    НАТО бачить в Україні потенційного партнера, а не просто країну, яка щось декларує. Про це заявив перший заступник Міністра оборони України Леонід Поляков, коментуючи результати першого раунду консультацій Україна-НАТО в рамках Інтенсифікованого діалогу з питань членства, що завершився днями у штаб-квартирі Північноатлантичного Альянсу в Брюсселі.
     
    «Якісно новий етап відносин України-НАТО характеризується переходом від декларацій до конкретної роботи. НАТО бачить в нас потенційного партнера, а не просто країну, яка щось декларує», - зазначив Леонід Поляков. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.
     
    Леонід Поляков також поінформував, що якщо раніше обидві сторони розглядали черговий річний План дій як своєрідну вправу у плануванні, то під час нинішніх консультацій тривав серйозний діалог.
     
    «Загалом все проходило в робочому порядку – ми вже конкретно працювали після підписання Договору в рамках інтенсифікованого діалогу», - зазначив перший заступник міністра.
     
    Крім того, за словами Леоніда Полякова, сторони обговорили питання необхідності проведення огляду всього сектора безпеки з метою його подальшого реформування.
     
    «Наша держава до цього вже готова. Досвід, набутий Збройними Силами України в рамках Оборонного огляду, цілком може бути застосований на весь сектор безпеки. Це питання буде сформульоване вже найближчим часом на рівні міністрів закордонних справ та оборони», - зазначив Леонід Поляков.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.