• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Симоненко звинуватив Соціалістичну партію в тому, що вона стоїть на «політичному шухері»
    Опубликовано: 2005-11-30 14:23:00
    Лідер Компартії України Петро Симоненко звинуватив Соціалістичну партію в тому, що вона стоїть на «політичному шухері», а Прогресивну соціалістичну партію — «в роботі за замовленням». Про це Петро Симоненко заявив вчора на прес-конференції в Донецьку.

    «Коли зграя йде на справу, один йде сейф відкривати, а інший на шухері стоїть. Так я визначив місце політичне на політичному шухері для соціалістів», — сказав П. Симоненко.

    Крім того, за його словами, «сьогодні йде олігархізація фракції соціалістів, там Павла Лазаренка ставленики, там і інших ставленики».

    Щодо ПСПУ П. Симоненко заявив, що «багато рядових членів цього руху — це дійсно щирі, переконані люди, я маю на увазі тих, які на місцях ведуть боротьбу за принципи, які відстоюємо і ми».

    «Але найголовніше те, що керівництво цієї партії (ПСПУ) давно вже працює за замовленням в тій або іншій формі, з тими або іншими політичними силами. Забезпечать підтанцовку на певний відрізок часу тієї або іншої проблеми, і, як говориться, до нових втекли», — сказав П. Симоненко.

    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.