Симоненко звинуватив Соціалістичну партію в тому, що вона стоїть на «політичному шухері»

30 ноя, 14:23

Лідер Компартії України Петро Симоненко звинуватив Соціалістичну партію в тому, що вона стоїть на «політичному шухері», а Прогресивну соціалістичну партію — «в роботі за замовленням». Про це Петро Симоненко заявив вчора на прес-конференції в Донецьку.

«Коли зграя йде на справу, один йде сейф відкривати, а інший на шухері стоїть. Так я визначив місце політичне на політичному шухері для соціалістів», — сказав П. Симоненко.

Крім того, за його словами, «сьогодні йде олігархізація фракції соціалістів, там Павла Лазаренка ставленики, там і інших ставленики».

Щодо ПСПУ П. Симоненко заявив, що «багато рядових членів цього руху — це дійсно щирі, переконані люди, я маю на увазі тих, які на місцях ведуть боротьбу за принципи, які відстоюємо і ми».

«Але найголовніше те, що керівництво цієї партії (ПСПУ) давно вже працює за замовленням в тій або іншій формі, з тими або іншими політичними силами. Забезпечать підтанцовку на певний відрізок часу тієї або іншої проблеми, і, як говориться, до нових втекли», — сказав П. Симоненко.

Депутат

Адрес новости: http://elcomart.com/show/88564.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua