• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Євроконтроль продовжив фінпідтримку Украероруху на 2024 рік
    Опубликовано: 2023-11-30 18:25:47

    Європейська організація з безпеки аеронавігації вирішила продовжити на 2024 рік роботу Європейського фонду добровільної аеронавігаційної солідарності. Про це повідомив у Facebook директор держпідприємства "Украерорух" Андрій Ярмак.

    "Постійною комісією Євроконтролю було прийнято історичне рішення щодо продовження функціонування Європейського фонду добровільної аеронавігаційної солідарності на 2024 рік для підтримки України та Молдови!" - написав він.

    Зазначений фонд, нагадаємо, був створений в обсязі 46,5 мільйона євро рік тому і покликаний забезпечити здійснення операційної діяльності "Украероруху" та створити передумови відновлення послуг у повітряному просторі країни після завершення військових дій.

    "Ми активно працюємо над можливостями швидкого повоєнного відновлення аеронавігаційного обслуговування в повітряному просторі України, що є ключовою умовою для початку польотів цивільної авіації. Насамперед - це збереження підприємства та інфраструктури, колективу та його професійних навичок", - зазначив Ярмак.

    За його словами, рішенням про продовження роботи Фонду аеронавігаційної солідарності українська авіація отримала потужний сигнал підтвердження того, що Україна не залишиться сама у своїй важкій боротьбі.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.