Євроконтроль продовжив фінпідтримку Украероруху на 2024 рік

30 ноя, 18:25

Європейська організація з безпеки аеронавігації вирішила продовжити на 2024 рік роботу Європейського фонду добровільної аеронавігаційної солідарності. Про це повідомив у Facebook директор держпідприємства "Украерорух" Андрій Ярмак.

"Постійною комісією Євроконтролю було прийнято історичне рішення щодо продовження функціонування Європейського фонду добровільної аеронавігаційної солідарності на 2024 рік для підтримки України та Молдови!" - написав він.

Зазначений фонд, нагадаємо, був створений в обсязі 46,5 мільйона євро рік тому і покликаний забезпечити здійснення операційної діяльності "Украероруху" та створити передумови відновлення послуг у повітряному просторі країни після завершення військових дій.

"Ми активно працюємо над можливостями швидкого повоєнного відновлення аеронавігаційного обслуговування в повітряному просторі України, що є ключовою умовою для початку польотів цивільної авіації. Насамперед - це збереження підприємства та інфраструктури, колективу та його професійних навичок", - зазначив Ярмак.

За його словами, рішенням про продовження роботи Фонду аеронавігаційної солідарності українська авіація отримала потужний сигнал підтвердження того, що Україна не залишиться сама у своїй важкій боротьбі.

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://elcomart.com/show/487051.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua