• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Встановлено мінімальні норми забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом для надання у 2006 році пільг і житлових субсидій
    Опубликовано: 2006-03-10 09:24:00

    Постановою Кабінету Міністрів України встановлено мінімальні норми  забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом та граничні показники їх вартості для надання у 2006 році пільг і житлових субсидій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

    У документі, зокрема, йдеться про затверджені мінімальні норми забезпечення населення скрапленим газом, який використовується для приготування їжі, у такій кількості – два балони (42 кілограми) на рік на одну-дві особи, три балони (63 кілограми) – на три-чотири особи, чотири балони (84 кілограми) – на п’ять і більше осіб. У разі споживання скрапленого газу від групових резервуарних установок мінімальна норма забезпечення скрапленим газом становить 42 кілограми на одну особу на рік, але не більше як 210 кілограмів.

    Ці показники сформовано в розрізі регіонів України на підставі даних про середні ціни сортового кам’яного вугілля та балонного скрапленого газу, які склалися у торговій мережі у грудні минулого року.

    Постановою передбачено,  що громадянам, які для опалення житлових приміщень використовують рідке пічне побутове паливо, пільги надаються із розрахунку вартості однієї тонни твердого палива, а субсидії для відшкодування витрат на його придбання – виходячи з вартості затвердженої у регіоні натуральної норми забезпечення населення твердим паливом.

    Інф. Урядовий портал

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.