• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ціни на зернові зростають три місяці поспіль
    Опубликовано: 2017-08-07 16:12:15

    У липні середнє значення індексу цін на зернові ФАО склало 162,2 пункти, що майже на 8 пункти (5,1%) вище за червневий показник і на 14,1 пунктів (9,5%) вище, ніж в липні 2016 року.
    Протягом останніх трьох місяців ціни на зернові безперервно йшли вгору, перш за все під впливом зростання котирувань пшениці та рису.

    Найбільше зростання цін на пшеницю був зафіксований в липні, оскільки затяжна суха і спекотна погода призвела до подальшого погіршення видів на врожай ярої пшениці в Північній Америці і, як наслідок, зростання стурбованості у зв'язку її якістю, особливо сортів з високим вмістом білка.

    Сезонне скорочення пропозиції також забезпечило підтримку цінам на рис, хоча їх зростання стримувало зниження попиту. При цьому ціни на кукурудзу в цілому залишилися стабільними: активізацію імпорту з боку Китаю компенсувало поліпшення погодних умов в Сполучених Штатах Америки.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.