• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українська аграрна конфедерація й Аграрна палата Угорщини домовились про співпрацю
    Опубликовано: 2017-06-10 14:13:12

    Українська аграрна конфедерація (УАК) та Аграрна палата, Палата харчової промисловості та розвитку сільських територій Угорщини підписали меморандум про співпрацю.

    Співпраця, зокрема, полягатиме у сприянні діловим контактам підприємців України та Угорщини; обміні досвідом у галузі сільського господарства, продовольства та  розвитку сільських територій; обмін інформацією щодо новітніх технологій вирощування та переробки сільгосппродукції; організації візитів представників бізнесу та спільних ділових зустрічей.

    «Україна має дуже великий сільськогосподарський потенціал, якого Західна Європа дещо боїться, – зауважив Дєрфі Болаж, президент Аграрної палати, Палати харчової промисловості та розвитку сільських територій Угорщини. – Угорщині цікава співпраця з Україною. Тому що не варто лякатися – потрібно встановлювати партнерські відносини, щоб спільно покращувати цей потенціал, адже результати такої співпраці будуть вигідними як для Угорщини, так і для України».

    «Угорщина є давнім партнером України в аграрній сфері. Наприклад, саме з Угорщини ми отримували високоврожайні гібриди кукурудзи, племінне поголів’я птиці, добре була налагоджена співпраця у галузі м’ясного скотарства», – зазначив Леонід Козаченко, народний депутат, президент УАК.

    Проте згодом, за його словами, ця співпраця стала не такою активною. Тому зараз важливо відновити співробітництво Угорщини та України в аграрній галузії, вважає Леонід Козаченко.

    Він упевнений, що співпраця з угорськими партнерами допоможе українським аграріям у виході на ринок ЄС.

    «Ще одне важливе питання, в якому досвід Угорщини може допомогти Україні – як розвивати стосунки з Copa-Cogeca, хто міг би представляти нашу державу в цій організації, яка приймає основні стратегічні рішення щодо політики в аграрному секторі»,  підкреслив Леонід Козаченко.

    agrotimes.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.