• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 2016-й волинські шахтарі завершили без боргів
    Опубликовано: 2017-01-13 13:00:00

    Станом на 1 січня 2017 року питання заборгованості із заробітної плати на вугільних підприємствах області вирішено. Про це повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час апаратної наради, аналізуючи діяльність виконавчої гілки влади краю у 2016 році, – інформує прес-служба ОДА.«Шахтарі завершили рік без боргів із зарплати», – Гунчик. Відтак, ще до початку 2017-го на ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» – єдиній шахті в Україні, що будується – виплату здійснили в повному обсязі. При цьому станом на 1 грудня 2016 року заборгованість на «десятці» становила 3 382, 0 тисячі гривень. А на ДП «Волиньвугілля» – 5 410,4 тисячі гривень.

    Затримки із виплатою заробленого гірникам – традиційно болюче питання. Разом із тим, слід відзначити, що упродовж 2015-го та 2016 років встановилася позитивна динаміка зі скорочення заборгованості.

    «За ці два роки із шахтарями у нас були різні ситуації: розмови з високим градусом напруги, заклики перекривати дороги, напрацювання плану подальших дій. А також – розмови й міністерствах. Але… Є позитиви. Якими були борги по зарплаті два роки тому? Отож. А тепер? Ситуація зовсім інша. Тому про це ми теж повинні пам’ятати, адже люди працюють, але вирішувати це проблемне питання в комплексі з іншими, говорячи про перспективу волинського вугільного басейну й роботу «десятки» в цілому», – висловився голова облдержадміністрації 22 вересня 2016 року під час наради з шахтарями, що відбулася у Нововолинську.

    vip.volyn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.