• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ринок нерухомості – 2016. Ціни у доларах на житло в Україні впали ще на 10%
    Опубликовано: 2016-12-23 12:04:17

    Купівельна спроможність українців на ринку нерухомості підвищилася за останній рік

    В Україні в 2016 році ціни на нерухомість впали на 10% у доларовому еквіваленті. Про це у інтерв’ю «Главкому» повідомив  заступник голови Національної ради Ріелторської палати України Олександр Бондаренко.

    «І це можна розцінювати на фоні зростання кількості транзакцій як позитивний факт, оскільки ціни в Україні в докризовий період були катастрофічно високими, деякі абсолютно не відповідали ані ринковій ситуації, ані купівельній спроможності українців», – прокоментував факт зниження цін Олександр Бондаренко.

    Читайте також
    Заступник голови Національної ради Ріелторської палати України<i>&nbsp;</i>Олександр Бондаренко Олександр Бондаренко: У доларах ціни за квартири за рік впали приблизно на 10%. Найбільші проблеми у власників «хрущівок»
    20 Грудня, 16:55
    Ринок нерухомості &ndash; 2016. Ціни у доларах на житло в Україні впали ще на 10% Журналісти знайшли у Кононенка та Порошенка незадекларовану нерухомість
    8 Листопада, 20:52
    <span>фото: podil-plaza.com.ua</span> На землі, за яку судиться Верховна Рада, бізнесмени вже зводять житловий комплекс і продають квартири
    14 Грудня, 12:01
    Нагадаємо, у  вересні 2016 року в доларовому еквіваленті середня ціна зменшилася у всіх районах Києва, крім Печерського – залишилася на рівні минулого місяця. Аналітики зафіксували найбільше зниження в Голосіївському районі – на 2,2%.

    glavcom.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.