• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Наступного року до Вінниці проведуть ще одну лінію електропередач
    Опубликовано: 2016-10-24 09:00:00

    Відповідно до Угоди з Кабінетом Міністрів України, на вузловій розподільчій підстанції 750/330/110 кВ “Вінницька”, що поблизу села Гуменне, ведуться активні роботи з приєднання до міста Вінниці нових енергетичних потужностей, повідомили УНН-Центр у прес-службі Вінницької ОДА.

    Вже побудований і зданий в експлуатацію розподільчий пристрій, тож підстанція фактично готова до приєднання ліній. На часі - другий етап – встановлення трансформатора. Нині виконуються будівельні роботи по фундаменту для його встановлення, а всі необхідні електричні роботи будуть проводитися протягом І кварталу 2017 року.

    Фахівці ствердують, що це стратегічне рішення, яке буде запорукою для розвитку міста Вінниця на найближчі 50 років.

    Необхідність додаткових енергетичних ресурсів, для Вінниці, проблема давня. Моніторинг потреб в електриці показав, що як для власне міста, так і для розвитку промисловості і бізнесу наявної потужності електроенергії недостатньо.

    unn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.