• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна в півтора раза збільшила імпорт водорозчинних добрив
    Опубликовано: 2016-09-05 21:00:00

    Імпорт водорозчинних добрив в I півріччі 2016 року в Україну зріс в півтора рази у порівнянні з I півріччям минулих років.

    Найбільші закупівлі проводилися в весняні місяці — березень і квітень. В цілому більше 80 вітчизняних компаній займаються імпортом водорозчинних добрив.

    Як повідомляє «Інфоіндустрія», в трійці лідерів імпортерів водорозчинних добрив знаходяться компанії: «Ерідон», «ТерраТарса Україна», «Агросем». Вони займають лідируючі позиції не перший рік.

    Серед виробників водорозчинних добрив імпортованих в I півріччі 2016 року лідируючі позиції займають такі компанії Intermag, Roiser, Yara.

    За інформацією, імпорт полікомпонентних водорозчинних добрив практично в 4 рази перевершив імпорт монокомпонентних. За препаративної форми в монокомпонентних добривах переважають рідкі (перевага в 7 разів) над твердими, серед полікомпонентних добрив імпорт твердих становить 80% в порівнянні з рідкими добривами.

    Переважним елементом в монокомпонентних добривах є бор, друге місце займає цинк.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.