• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ціни на карбамід знаходяться на «дні»
    Опубликовано: 2016-06-22 19:00:00

    Ціни на найпопулярніше добриво в Україні — карбамід  знаходяться на «дні». Пожвавлення на цьому ринку традиційно відбудеться не раніше середини липня.

    В Україні імпортний карбамід пропонується по 7,2-7,4 тис. грн/т, CPT/EXW.

    Крім того, і український, і імпортний товар пропонується великими трейдерами дешевше — від 7 тис. грн/т, CPT.

    Минулий тиждень на світовому ринку карбаміду характеризувався стабільністю. Незначне зниження цін на добриво спостерігалося лише в деяких регіонах.

    Зазначають також, що на Чорному морі ціна на прильований і гранульований карбамід знизилася на 2-3 дол./т, і станом на 21 червня знаходиться в діапазоні 188-192 дол./т, FOB.

    Доступний обсяг, близько 40 тис. т, як і раніше, залишається лише у «Дніпроазот», але попиту на товар немає, додають аналітики.

    На паперовому ринку ставки і пропозиції на карбамід для відвантаження в липні склали 190-195 дол./т, FOB.

    «Попит на продукт залишається низьким, але й вільних обсягів також немає. Незважаючи на це, більшість учасників ринку з нетерпінням очікують новий індійський закупівельний тендер. Скоріш за все, що середня ціна на тендері буде нижча як мінімум на 8-10 дол./т, FOB», — коментує Сергій Ничік, аналітик ринку мінеральних добрив.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.