• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна використовуватиме досвід Туреччини щодо охорони лісів від пожеж
    Опубликовано: 2016-05-12 19:00:00

    Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич у робочому порядку обговорила з представниками Генерального директорату лісового господарства Туреччини питання співпраці та реалізації домовленостей у рамках Угоди про співробітництво між Урядами Турецької Республіки та України в галузі лісового господарства, повідомили AgroNews в прес-службі Держлісагентства.

    Основною темою обговорення стало питання охорони лісів від пожеж. «Разом з турецькими колегами ми вирішили співпрацювати у сфері розробки та впровадження плану протипожежного облаштування Миколаївської та Херсонської областей. Також під час зустрічі обговорювалася можливість передачі українській стороні техніки початкового пожежогасіння. Консультації стосовно реалізації цих проектів тривають», - зазначила Христина Юшкевич.

    Окрім того, було досягнуто домовленості про проведення роботи з адаптації турецьких навчальних програм з пожежогасіння до умов України.

    Обговорюючи питання охорони та захисту лісів, Христина Юшкевич запропонувала експертам з Туреччини відвідати Україну з метою оцінки заходів, необхідних для оздоровлення всихаючих ялинників Карпатського регіону та сосни на Поліссі, а також для проведення навчання представників лісозахисту, науковців та працівників лісового господарства  новітнім засобам боротьби зі шкідниками та хворобами лісу.

    Також під час зустрічі обговорено низку інших питань, зокрема, щодо відновлення низькопродуктивних, низькоповнотних та деградованих насаджень.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.