• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Як російські товари збільшують прибутки українських виробників
    Опубликовано: 2016-05-02 20:00:00

    Представники громадських організацій Чернігівщини провели масовий мітинг, на якому вимагали повністю заборонити продаж російських товарів в області. Для цього мітингувальники закликали запровадити додаткове спеціальне маркування російських товарів.

    Повідомляється, що місцеві депутати за підсумками мітингу ухвалили рішення запровадити таку ініціативу, хоча вона розділила підприємців на два табори: одні не хочуть витрачати власні кошти на встановлення маркування, інші ( і їх більшість) − готові його запровадити. Відомо також, що поки що вона має лише рекомендаційний характер.

    За словами депутата від "Радикальної партії" Дмитра Блауша, запровадження додаткового маркування лише стимулюватиме чернівчан купувати українські товари і від цього наші виробники лише виграють, збільшуючи свій прибуток.

    "Це не тільки правильне політичне рішення, а і підтримка власного виробника. Нам треба стимулювати власного виробника, щоб купували українське. І ви, як підприємці, маєте в першу чергу робити ці кроки", - пояснив Блауш.

    Нагадаємо, російські виробники товарів навчились маскувати їх під українські. Для цього вони перенесли власні потужності в Україні, тому на російських товарах часто можна зустріти українське маркування.

    znaj.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.