Як російські товари збільшують прибутки українських виробників

02 май, 20:00

Представники громадських організацій Чернігівщини провели масовий мітинг, на якому вимагали повністю заборонити продаж російських товарів в області. Для цього мітингувальники закликали запровадити додаткове спеціальне маркування російських товарів.

Повідомляється, що місцеві депутати за підсумками мітингу ухвалили рішення запровадити таку ініціативу, хоча вона розділила підприємців на два табори: одні не хочуть витрачати власні кошти на встановлення маркування, інші ( і їх більшість) − готові його запровадити. Відомо також, що поки що вона має лише рекомендаційний характер.

За словами депутата від "Радикальної партії" Дмитра Блауша, запровадження додаткового маркування лише стимулюватиме чернівчан купувати українські товари і від цього наші виробники лише виграють, збільшуючи свій прибуток.

"Це не тільки правильне політичне рішення, а і підтримка власного виробника. Нам треба стимулювати власного виробника, щоб купували українське. І ви, як підприємці, маєте в першу чергу робити ці кроки", - пояснив Блауш.

Нагадаємо, російські виробники товарів навчились маскувати їх під українські. Для цього вони перенесли власні потужності в Україні, тому на російських товарах часто можна зустріти українське маркування.

znaj.ua


Адрес новости: http://elcomart.com/show/463577.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua