• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські фахівці зацікавилися досвідом французських лісівників
    Опубликовано: 2016-04-13 21:00:00

    Представники Посольства Французької Республіки в Україні та Держлісагентства України під час робочої зустрічі, яка відбулася 13 квітня, домовилися щодо співпраці та обміну досвідом ведення лісового господарства.

    «Українським фахівцям буде корисно вивчити досвід лісівників Франції,  особливо щодо організації охорони лісів від пожеж та попередження незаконних рубок»,- зазначила Перший заступник Голови Держлісагентства Христина Юшкевич.

    В ході зустрічі радник з питань сільського господарства Посольства Французької Республіки в Україні Ніколя Перен мав нагоду ознайомитися із основними напрямами розвитку лісового господарства України та проблемами, які існують у галузі.

    Крім того, Ніколя Перен поділився досвідом роботи лісового бюро Франції, і розповів присутнім основні принципи контролю лісогосподарської діяльності та про програми розвитку лісової галузі.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.