• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відкрите звернення Валерії Лутковської до Уповноваженого з прав людини в Російській Федерації Елли Памфілової
    Опубликовано: 2015-01-16 19:08:10

    Шановна Елло Олександрівно, цим відкритим зверненням я висловлюю Вам вдячність за сприяння в забезпеченні домовленостей щодо безперешкодного перетину кордону з РФ і наданню сприяння в організації зустрічі Вірі Савченко з сестрою, Надією Савченко, народним депутатом Верховної Ради України, яка станом на сьогоднішній день голодує 35 днів у московському СІЗО.
    Як мені відомо, Віра Савченко вже готується до від’їзду у Москву.
    Сподіваюсь, що можливість зустрітися з сестрою надасть сил Надії Савченко, адже підтримка постійного контакту з рідними – це той необхідний мінімум, якого так потребує Надія. Сподіваюсь, що органи влади Російської Федерації і надалі не будуть чинити перешкод зустрічам Надії з її рідними.
    Також хочу висловити сподівання на те, що ефективна взаємодія національних інституцій з прав людини в наших країнах буде сприяти захисту прав громадян та буде дієвим втіленням положень Меморандуму про співпрацю між Омбудсманами РФ і України, підписаного 12 липня 2013 року.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.