• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Харкові розгромили агітаційний намет «Громадянської позиції»
    Опубликовано: 2014-10-21 18:30:15

    Сьогодні, 21-го жовтня, в Харкові у 172-му виборчому окрузі розгромили агітаційний намет політичної партії «Громадянська позиція».


    «До агітаторів, які працювали на перехресті вулиці Луі Пастера й бульвару Івана Каркача, ранком підійшов чоловік, який почав погрожувати фізичною розправою, якщо агітатори не приберуть з вулиці намет. Чоловік погрожував, що приведе «местное ополчение», яке розбереться з наметом. Агітатори «Громадянської позиції» – це подружня пара переселенців з Луганська, вони відразу викликали на місце події міліцію», - розповідає Артем Самородов, керівник обласного Харківського виборчого штабу «Громадянської позиції».


    Однак, чоловіка затримано не було. Після обіду він знову повернувся й почав погрожувати  агітаторам. «На цей раз він вже почав розкидати й рвати агітаційну продукцію, розвалювати намет. О 14.05 агітатори зателефонували на 102. Однак міліція на місце події приїхала лише о 14.58. В результаті, поки міліція їхала на місце події, зловмисник розламав металеві конструкції намету й порвав тент і партійний прапор», - зазначив Артем Самородов.
    Наразі потерпілі дають покази в районному відділку міліції.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.