• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Заява Центрального штабу політичної партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)»
    Опубликовано: 2014-10-21 18:23:36

    Днями на Чернігівщині з’явилась провокативна листівка-газета, яку організатори видають за спецвипуск всеукраїнської газети політичної партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)». І логотип партії на місці, і вихідні дані, як у справжньої газети, але… Зміст цієї фальшивки – це суцільний бруд на кандидата у народні депутати по 208-му виборчому округу Вячеслава Неволька і його помічників.


    У зв’язку з тим, що невідомі зловмисники використали для своєї провокації бренд партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)», офіційно заявляю: наша партія не має до випуску цього пасквілю жодного відношення.


    Більше того, ця провокація просто стала черговою у цілому ряду брудних технологій, які застосовуються проти «Громадянської позиції» та її лідера Анатолія Гриценка: від наскрізь брехливих сюжетів на каналі «1+1» до розміщення проплачених брудних статей в обласних і районних газетах та в соціальних мережах у інтернет-просторі.


    Зрозуміло, що проти «Громадянської позиції» ведеться чітко спланована дискредитаційна кампанія, мета якої – наклепами посіяти у виборця сумніви у чесності і відкритості партії і тим самим завадити їй пройти до Верховної Ради України. Кому це на руку?


    В першу чергу олігархам, які знають, що контролювати «Громадянську позицію» їм не вдасться ні за яких умов. Всі їх спроби взяти партію під контроль були нами успішно відбиті, а численні емісари з мішками грошей – з ганьбою вигнані. Жодне місце не продане за гроші, жодного олігарха чи їх ставленика у списку. 


    А ще вони бісяться, бо партія «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» веде до парламенту молодих безкомпромісних людей, які проявили себе і на Майдані, і у щоденній боротьбі з корупцією у високих кабінетах, і в зоні АТО. Ми йдемо міняти систему влади. Ми хочемо, щоб ця Верховна Рада стала якісно новою, щоб депутати продукували такі закони, які змінять на краще життя простих людей, а не можновладців та товстосумів.


    Партія «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» вже звернулась до правоохоронних органів із вимогою розслідувати факти застосування проти неї та її лідера брудних політтехнологій та притягти зловмисників до відповідальності. У новій демократичній Україні не повинно бути місця бруду й брехні.


     Олег Канівець, керівник Центрального виборчого штабу політичної партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)»      



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.