• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська: «Керівництво Генштабу ЗСУ оперативно відреагувало на наше звернення щодо забезпечення права військовослужбовців – учасників АТО на відпустки»
    Опубликовано: 2014-08-13 16:16:06

    У межах відкритого з власної ініціативи провадження після поширеної інформації у ЗМІ Уповноважений з прав людини відвідала військовослужбовців 72-ї бригади Збройних сил України, які були виведені із зони проведення антитерористичної операції в місце постійної дислокації до м. Білої Церкви (всього 150 осіб).

    Після особистого спілкування Валерії Лутковської з командуванням Генерального штабу Збройних сил України та військової частини, військовослужбовцями та їхніми батьками, місцевими громадськими активістами, вивчення морально-психологічного стану бійців особового складу 72-ї бригади, які повернулися з зони АТО, військовослужбовцям надано відпустки тривалістю до 10 діб.

    Уповноважений з прав людини і надалі здійснює цивільний контроль за дотриманням прав мобілізованих та військовослужбовців Збройних сил України.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.