• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент дав ряд доручень для оперативного вирішення проблем теплопостачання
    Опубликовано: 2006-01-26 16:06:00

    У четвер, 26 січня, Президент України Віктор Ющенко провів телефонні розмови з головою облдержадміністрації Луганської області Геннадієм Москалем та головою Ради Міністрів Криму Анатолієм Бурдюговим, під час яких вони обговорили, зокрема, проблеми житлово-комунального комплексу регіонів, які виявилися найбільше неготовими  до нетипових морозів, що встановилися в Україні протягом останнього тижня. Керівники Луганської області та АРК доповіли Главі держави  про заходи, які вживають органи місцевої влади для оперативного вирішення проблем із опаленням.

    Також Президент провів розмови з керівниками профільних міністерств щодо ситуації навколо   опалення житлового сектора та обговорив проблему модернізації житлово-комунального комплексу країни.      

    Глава держави дав ряд доручень, направлених на мобілізацію та координацію роботи центральної і регіональної влади для вирішення проблеми з теплопостачанням, зокрема в м. Алчевськ Луганської області  та м. Олександрія Кіровоградської області. У цих населених пунктах внаслідок  застарілості тепломережі вже кілька днів не працює система теплопостачання.

    Президент доручив міністру з питань надзвичайних ситуацій Віктору Балозі мобілізувати необхідну  для подолання наслідків надзвичайної ситуації в Алчевську кількість газозварювальних бригад та забезпечити місто необхідною матеріально-технічною допомогою. Він також доручив міністру вже сьогодні провести  нараду за участю голів місцевих адміністрацій і міських голів на Луганщині та доповісти про її результати Прем’єр-міністрові та Президентові.     

    Крім того, за дорученням Глави держави сьогодні до Олександрії виїхав міністр вугільної промисловості Віктор Тополов, який разом із представниками міністерства з питань надзвичайних ситуацій і міністерства будівництва, архітектури та ЖКГ має на місці провести повний аналіз ситуації і  виробити  план першочергових дій. 

    Президент також доручив голові НАК «Нафтогаз України» Олексію Івченку взяти під особистий контроль питання газопостачання у Криму.

    Під час розмови з  керівництвом Кримської автономії В.Ющенко також окремо торкнувся теми можливих наслідків нетипових холодів для сільського господарства Криму, особливо садівництва та виноградарства. А. Бурдюгов запевнив, що  поки що немає підстав для занепокоєння щодо можливих збитків у цій галузі.

    Президент доручив місцевій владі Криму разом з профільними міністерствами розробити комплексну програму з енергозабезпечення та енергоспоживання, впровадження альтернативних джерел енергії.

    Глава держави дав доручення заступнику Глави Секретаріату Президента України Анатолію Матвієнку тримати на особливому контролі ситуацію у регіонах для забезпечення більш ефективної координації роботи місцевих та центральних органів влади.

     Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.