• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ЄС і Україна розпочали практичну реалізацію двосторонньої угоди про торгівлю сталеливарними виробами
    Опубликовано: 2005-09-15 08:36:00
    Україна і ЄС у вересні розпочали практичну реалізацію двосторонньої угоди про торгівлю деякими видами сталеливарних виробів. З 8 вересня поточного року компетентні органи країн-членів ЄС отримали юридичні підстави для оформлення імпортних ліцензій та надання дозволу на постачання до митної території Європейського Співтовариства деяких видів українського плоского та сортового прокату в обсягах 980 тис тонн на 2005 рік та 1004,5 тис тонн на 2006 рік.
     
    Саме у цей день в Офіційному журналі Європейського Союзу опубліковане рішення Ради ЄС від 12 липня 2005 року щодо укладання угоди між Урядом України та Європейським Співтовариством про торгівлю деякими сталеливарними виробами. У додатку до цього рішення наводиться текст зазначеної Угоди, яку було підписано 29 липня поточного року. Крім того, в офіційному виданні Євросоюзу оприлюднений також Регламент Ради ЄС від 12 липня 2005 року щодо адміністрування деяких обмежень на імпорт сталеливарних виробів походженням з України та скасування попереднього подібного Регламенту Ради ЄС.
     
    За даними статистичної системи "SIGL", станом на 12 вересня загальний обсяг виданих імпортних ліцензій на поставки українського прокату становив 415,501 тис тонн або 42,4% від збільшеної квоти на 2005 рік.
     
    Урядовий портал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.