• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Милиция Киева нашла пропавшую журналистку
    Опубликовано: 2013-06-20 04:33:39

    Столична міліція знайшла журналістку видання «Контракти» Олену Ковтун, про зникнення якої редакція заявила 19 червня. Про це УНН повідомили в головному управлінні МВС Києва.
    «Співробітники Святошинського райвідділку міліції, уважніше придивившись до її сторінки в соціальній мережі, помітили, що дівчина виклала останнє фото вже після зникнення. За цими фотографіями і знайшли місцезнаходження дівчини, - розповів співрозмовник агенції.

    Він додав, що в журналістки було два мобільні телефони. Один з них дівчина відключила, а іншим – продовжувала користуватися.

    Як відомо, київська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення в столиці журналістки видання «Контракти» Олени Ковтун.

    Колеги журналістки заявили, що вона востаннє вона виходила на телефонний зв'язок близько 16.00 18 червня і після цього усілякий контакт з нею перервався.

     

    http://tyzhden.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.