• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сегодня в Киеве будут страшные пробки
    Опубликовано: 2013-03-30 08:33:52

    ДАІ міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо. У зв’язку з цим закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

    За інформацією Гідрометеоцентру, 30 березня в столиці вночі та вранці очікується сильний і мокрий сніг, місцями з налипанням, ожеледь, пориви вітру 15-18 м/с, а це безумовно ускладнить рух транспорту та пішоходів, повідомляє прес-служба ДАІ Києва.

    Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, що зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу. Також необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу і не залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.

     

    Крім того, столична Державтоінспекція радить автовласникам до поліпшення дорожньої ситуації не вирушати у поїздки на власному автотранспорті без нагальної потреби, а у випадку необхідності – пересуватися містом на громадському транспорті.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.