• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Почему «снежного кошмара» в Киеве можно было избежать
    Опубликовано: 2013-03-27 02:03:25

    «Як голова комісії з надзвичайних ситуацій я готовий нести відповідальність за ті помилки, які були допущені під час надзвичайної ситуації, що сталася. В той же час у нас за день випала місячна норма опадів. У такій ситуації ні я, ні будь-хто інший не зміг би зробити так, щоб це пройшло без наслідків», – сказав Олександр Мазурчак, перший заступник голови КМДА.

    Також чиновник назвав кілька основних причин, чому місто залишилося паралізованим на кілька днів. На думку Мазурчака, щоб не допустити подібних ситуацій, на державному рівні треба прийняти наступні рішення.

    «По-перше, треба зробити систему оповіщення про погодні умови, яка б передбачала рівень небезпеки. Ми були попереджені про сніг, але не уявляли, що випаде місячна норма. По-друге, немає координації між нами та ДАІ – ми не володіємо оперативною інформацією, скільки транспорту зараз на дорогах. Також велика проблема – фури, які у п’ятницю (22  березня. – Ред.) заблокували основні магістралі. Треба заборонити фурам їздити зимою на літній резині. Крім того, у нас не існує спеціальних загонів МНС, які б мали відповідну техніку, щоб розтягувати ті ж фури», – розповів Мазурчак.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.